Slovensko
Deutsch
Surovine.si - vaš svet surovin in energije
 
Surovine.si - Vaš svet surovin in energije
 
 
PLEMENITE KOVINE
   
 
 
 
 
 
INDUSTRIJSKE KOVINE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ENERGENTI
 
 
 
 
 
 
 
 
KMETIJSKE SUROVINE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PARTNERJI
 
Prvsi slovenski naložbeni srebrnik
 
Elementum, prodaja in nakup zlata, srebra, platine in paladija
 
Kongres plemenitih kovin in surovin
 
 
 
SUROVINSKE NALOŽBE
 
 
 
"Zlati standardi"- Podjetje Com Advice (Nemčija)
 
 
Datum objave: 2008-04-28
 
 
 

»Zlati standardi«

Nahajamo se v obdobju, ko se na svetovnem tržišču v ospredje postavljajo naložbe v surovine. Države po vsem svetu se vedno bolj zavedajo pomembnosti tovrstnih naložb, saj so surovine osnova za življenje. Vedno višjih cen surovin ter priložnosti v naložbah v surovine se zavedajo tudi v podjetju Com Advice.

Podjetje Com Advice je marketinška agencija, ki v svojem portfelju združuje dva pomembna pola - investicijske priložnosti in investitorje. V svoji 15-letni zgodovini so pridobili ogromno informacij na področju surovin in jih tudi uspešno uporabili pri povezovanju teh dveh strani. V avgustu leta 2007 so v podjetju sprejeli odločilen korak, in sicer, da postanejo podjetje polnih storitev na področju promoviranja ter investiranja v surovine. S svojimi dosedanjimi dosežki so postavili “zlate standarde” na področju  Nemčije, svoje znanje pa bi seveda širili tudi drugje po Evropi. Glavna prednost pri Com Advice je njihova ustaljena povezava s finančnim svetom. Tako lahko hitro in enostavno zadovoljijo strankine želje. Za povečanje informiranosti s tega področja so pred kratkim organizirali sejem v Frankfurtu, ki je trajal od 1. do 2. februarja. Sejem se je odvijal na vpadljivi lokaciji poleg ECB, kjer bi se še Jim Rogers in Keynote Speaker lahko srečala.

Vezni člen. Kot omenjeno, je podjetje nekakšen vezni člen med rudarskimi podjetji in investitorji. Potencialnim in stalnim investitorjem predstavijo podjetja, ki so lahko v fazi raziskovanja ali pa se pripravljena na proizvodnjo oz. črpanje surovin. Sami pravijo, da je najtežje v svoj portfelj sprejeti podjetja, ki so v začetni fazi raziskovanja predvsem na področju kovin, plina, nafte ter urana. V povezavi s tem so stroški visoki, rezultati pa zelo nepredvidljiv. Ko je enkrat nahajališe raziskano in pripravljeno na črpanje, je uspeh zagotovljen. Njihova prednost pri promoviranju je, predvsem internet. Podjetja, ki postanejo njihove stranke, so podprta z
internetno stranjo, ki je spisana v šti
rih jezikih (nemškem, angleškem, kitajskem in ruskem). Njihov “networking” se razširi tudi v razne medije, od časopisov do televizije, sami pa nekajkrat letno izdajo lasten “newsletter”. Čeprav so usmerjeni bolj na trg Nemčije, njihova promocija sega tudi izven meja. Nekajkrat se je že zgodilo, da so jih klicali investitorji iz drugih držav, saj so opazili članek v reviji, ki združuje informacije s področja surovin. V povezavi s tem navajajo, da je najlažje za investitorje, da si preberejo, kakšen  članek o področju surovin ter energije. S tem bodo dobili okvirno sliko dogajanja na trgu. Nato pa naj stopijo v kontakt z njimi, kjer jim predstavijo podjetja v svojem portfelju in možnosti investiranja v njih. 

Več informacij www.com-advice.com.

●●

Izkušnje podjetja

Podjetje Com Advice je vsekakor agencija polnih storitev na področju povezovanja investitorjev ter investicijskih priložnosti. Dolgoletne izkušnje so jim prinesle ogromno informacij s področja surovin, ki jim močno koristijo pri različnih marketinških prijemih. Z ogromno bazo investitorjev in bazo rudarskih podjetij želijo postati najpomembnejši člen pri povezovanju teh dveh polov tudi izven meja Nemčije.

●●

 

 

 
       
 
 
 
 
Vsi članki surovinskih naložb:
 
 
     
 
 
 
Datum objave: 2009-07-24
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-09-23
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-09-15
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-08-18
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-07-22
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-07-08
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-06-26
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-06-26
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-06-23
 
 
 
 
 
 
 
Datum objave: 2008-05-22
 
 
 
 
 
 
MAIL LISTA
 
 

Vpišite se v našo mail listo in obveščali vas bomo o dogodkih, zanimivostih, naložbah v delnice, sklade ter plemenite kovine.

Za vpis kliknite tukaj...

 
     
 
AKTUALNE CENE v U$D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANKETA
 
Kako se bo gibala cena nafte v letu 2009
med 60 - 80 USD
med 80 - 100 USD
med 100 - 120 USD
okrog 150 USD
nad 150 USD


Rezultati
 
AKTUALNI DIAGRAMI
 
Zlato - zadnjih 24 ur v EUR
Zlato - zadnjih 24 ur v EUR

Srebro - zadnjih 24 ur v EUR
Srebro - zadnjih 24 ur v EUR

 
   
Surovine.si - Vaš svet surovin in energije
Impresum | 2008 © All rights reserved - www.surovine.si
Izdelava spletnih strani: Express Design
 
Surovine - svetovni megatrend